Sekretesspolicy


Om du har några frågor som rör vår användning av dina personliga uppgifter eller något annat ärende som gäller dataskydd eller sekrestesspolicy kontakta oss på support@pcspeedup.se.

Vänligen läs vår sekretesspolicy noga eftersom du, så fort du använder vår hemsida kommer att anses ha läst och accepterat dessa villkor.

Insamlad information
Vi kan komma att samla in personlig information om dig som du tillhandahåller när du använder vår hemsida, till exempel, för att kunna mottaga våra börsuppdateringar och vanliga hemsidesuppdateringar.

PCSpeedUp.se tror starkt på vikten av att hålla användarnas personliga information privat. Vi kommer aldrig att använda din information för någon annan användning än den angivna eller det till oss givna tillstånd.

Third parties
Vi kommer inte att dela dina personliga uppgifter med tredje part, om du inte har gett oss uttryckligt tillstånd på förhand att göra så. Tredje part företag kan komma att använda information om dina besök på denna och andra hemsidor för att förse dig med annonserbjudande om varor och tjänster som kan vara av intresse för dig. Om du vill ha mer information om denna praxis och få mer information om dina valmöjligheter för att inte dela denna information med andra företag, vänligen besök http://networkadvertising.org/managing/opt_out.asp

Serverloggar och kakor
Vi samlar in information om användare som besöker vår hemsida genom att analysera sidtrafik, vilket inkluderar användandent av kakor och serverloggar. Kakorna själva innehåller inte någon personlig information även om de möjliggör för oss att relatera ditt användande av sidan till information som du medvetet och specifikt har angett. Men den enda personliga information som en kaka kan innehålla är den som du tillhandahåller själv.

De flesta webläsare accepterar kakor automatiskt, men du kan ändra inställningarna i din webläsare för att förhindra automatisk acceptans om du föredrar detta. Om du väljer att inte mottaga våra kakor, kan vi inte garantera att din erfarenhet av vår hemsida blir så snabb eller lyhörd som när du mottar kakor.

Dina uppgifter
Användare av PCSpeedUp.se har vissa rättigheter under Storbrittaniens Dataskyddslag. Du kan, till exempel, be att få veta vilken information vi har om dig i våra databaser. PCSpeedUp.se kommer att förse dig med alla detaljer som vi har om dig, både online och offline, vid begäran. För att begära denna information, vänligen kontakta oss genom att skicka ett mejl till support@pcspeedup.se.

Ändringar i denna policy
Vi kan komma att ändra denna sekretesspolicy med jämna mellanrum efter hand som vi lägger till nya produkter och tjänster, efterhand som vi förbättrar våra nuvarande erbjudande och efterhand som teknologin förändras. Alla ändringar kommer att markeras på hemsidan för att försäkra att alla användare har möjlighet att svara på dessa ändringar.